ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ – IPL LUMEMIS ONE

Η χρήση του έντονου παλμικού φωτός IPL έχει σαν αποτέλεσμα την αναζωογόνηση, τη λάμψη της επιδερμίδας και τη μείωση ρυτίδων και δυσχρωμιών. Γρήγορη, ανώδυνη και αποτελεσματική εφαρμογή. Τα πλεονεκτήματά του είναι ότι δεν ξεφλουδίζει, δεν κοκκινίζει, και δεν έχει παρενέργειες. Ολοκληρώνεται σε 5 περίπου επισκέψεις ανά 3 εβδομάδες. Μπορεί να συνδυαστεί με το σύστημα ραδιοσυχνοτήτων για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιγήρανσης.

ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ – IPL LUMENIS ONE

Mε το έντονο παλμικό φως IPL αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά οι ευρυαγγείες. Ο ακριβής αριθμός των εφαρμογών καθορίζεται κατά περίπτωση σύμφωνα με το εύρος και το βάθος της ευρυαγγείας.


ALUMA – ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ

Σύσφιξη και lifting με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων. Πρόκειται για μια επαναστατική θεραπεία για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και της χαλάρωσης του δέρματος προσώπου και σώματος. Ανώδυνα και ακίνδυνα, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στο χόριο. Κάθε εφαρμογή διαρκεί 30’– 40’, με άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Απαιτούνται 6 εως 8 εφαρμογές (μία ανά εβδομάδα). Η βελτίωση στο δέρμα φαίνεται από την πρώτη επίσκεψη και συνεχίζεται για αρκετούς μήνες, καθώς νέο κολλαγόνο εξακολουθεί να δημιουργείται.


SUNLESS TANNING – ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

H χρήση ειδικού αερογράφου με υποαλλεργικά προϊόντα, χαρίζει ομοιόμορφο μαύρισμα χωρίς καθόλου ακτινοβολία, γρήγορα και τελείως ακίνδυνα. Το αποτέλεσμα διατηρείται για περίπου 8 με 10 μέρες και μπορεί να επαναληφθεί αμέσως. Διαθέτουμε ποικιλία χρωμάτων για να πετύχουμε φυσικό αποτέλεσμα σε κάθε τύπο δέρματος, όπως επίσης ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για τη διατήρηση του χρώματος.

ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ – ΤΑΤΟΟ

Ειδικές χρωστικές (εξειδικευμένα υποαλλεργικά προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων) και εξαρτήματα μιας χρήσεως χρησιμοποιούνται για να σχηματισθεί η επιθυμητή γραμμή φρυδιών, περίγραμμα χειλιών και γραμμή στα μάτια (eyeliner) με άριστο φυσικό αποτέλεσμα, το οποίο διαρκεί για περίπου 3 χρόνια.

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ - ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ - ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ

Οι αισθητικές εφαρμογές προσώπου και σώματος ολοκληρώνονται με απλές ή spa περιποιήσεις των άνω και κάτω άκρων.


ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ

Επαγγελματικά προιόντα που χρησιμοποιούνται στις εφαρμογές προσώπου και σώματος μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες περιποίησης στο σπίτι.Πρόκειται για καλλυντικά υψηλής ποιότητας με φυτικά και βιολογικά συστατικά χωρίς paraben σε πολύ λογικές τιμές.

ΠΑΚΕΤΟ ΝΥΦΗΣ